Jedinstvena ponuda

Download:

U cilju povećanja korištenja solarne energije u BiH, Partner MKF je u okviru projekta "Solarna energija kao budućnost održivog razvoja" kreirala novi kreditni proizvod za nabavu i montiranje solarnih sistema za domaćinstva i poslovne prostore. Kreditni proizvod je kreiran po posebnim tržišnim uslovima u cilju poticanja krajnjih korisnika za korištenje solarne energije.

KREDITNI PROIZVOD ZA SOLARNE KOLEKTORE karakterišu atraktivni uslovi kreditiranja, sa povoljnom kamatnom stopom i jednostavnom procedurom odobravanja kredita.
Ukoliko ste zainteresirani za naš kreditni proizvod, možete nas kontaktirati putem besplatne info linije: 

080 02 02 07

Uslovi mikrokreditiranja:

Iznos mikrokredita: od 1.000 KM do i 10.000 KM

Rok otplate: do 60 mjeseci

Grejs period: do 6 mjeseci

Kamatna stopa fiksna: 3,99% nominalna godišnja kamata (NKS)

Trošak obrade mikrokredita: 0%

 

Efektivna kamatna stopa (EKS) iznosi 3,99%* za mikrokredit u iznosu od 5.000 KM, sa rokom otplate od 48 mjeseci.

*(za klijente sa područja Federacije BiH i Brčko distrikta, u obračun troška efektivne kamatne stope (EKS) ulazi nominalna kamatna stopa (NKS) i trošak obrade mikrokredita).

Efektivna kamatna stopa (EKS) iznosi 4,09%** za mikrokredit u iznosu od 5.000 KM, sa rokom otplate od 48 mjeseci.

**(za klijente sa područja Republike Srpske, u obračun troška efektivne kamatne stope (EKS) ulazi nominalna kamatna stopa (NKS), trošak obrade mikrokredita, trošak mjenice i trošak ovjere izjave o primanjima).

Efektivna kamatna stopa (EKS) predstavlja stvarnu cijenu mikrokredita i obuhvata nominalnu kamatnu stopu, interkalarnu kamatnu stopu, plus naknadu za obradu mikrokredita i sve druge troškove koji nastaju povodom korištenja mikrokredita od strane klijenta (trošak mjenice, ovjera dokumentacije).

Poseban uslov: kredit uz predočenje predračuna uz mogućnost isplate kredita 70% po predračunu i 30% u gotovini na račun klijenta.